Medverkan i Journal Chocolat

Inlägg i samarbete med Journal Chocolat.
 
Som många säkert redan har sett på min Instagram och Facebook-sida kommer jag att medverka i tidningen Journal Chocolat som kommer ut i butik fredagen den 17 mars. Jag kommer att bjuda på recept och bilder där huvudingredienserna är lakrits och choklad. Det har varit otroligt roligt och spännande. Det jag har gjort är att ta fram recept, bakat för att sedan fotografera det jag bakat. Jag har i och med det utvecklats väldigt mycket, och känner att jag bara vill fortsätta utvecklas.
 
 
Vill du se min medverkan i tidningen? 
 
Journal Chocolat finns att köpa på de lite större Pressbyrå-butikerna och även via beställning så du får tidningen direkt i brevlådan. Enklaste sättet att beställa nya numret eller en prenumeration är att betala via Swish: 
Swisha 55 kr för nya numret eller 159 kr för 4 nummer, du får då den nya numret omgående och de tre efterföljande. Swisha till 123 499 24 67 och mejla din postadress till kvb@journal-chocolat.se.
 
 
 

Kommentera här: